Perşembe 16 Ağustos 2018

Öğrencilerimiz Çanakkale'de

/ Cuma, 18 May 2018 /

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarılı olan öğrenciler “Selçuklu Torunları Ecdadla Buluşuyor” organizasyonuyla Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi.

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen ve Konya’nın en büyük kültür organizasyonu olma özelliğine sahip olan “Selçuklu Torunları Ecdadla Buluşuyor” organizasyonu ile  Selçuklu Değeler Eğitimi Projesi (SEDEP) yarışmalarında başarılı olan öğrenciler de etkinlik kapsamında Çanakkale’ye gitti. Öğrencilerimiz 101 yıl önce vatan toprağını işgal etmek isteyen düşmanlara karşı verilen mücadeleye ev sahipliği yapan Çanakkale’yi gezdi ve tarihi yerinde yaşama fırsatı buldu.Bu Güzel Organizasyon için Başta Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur ibrahim ALTAY'a ve Selçuklu Belediyesine Teşekkür ederiz.

Okunma 151 defa